Dzień trzeci / Day three

20150525_144234

Grupa islandzka zwiedzała dziś Starówkę, Trakt Królewski i Łazienki. Były lody i polski obiad w barze mlecznym Barbakan – napój kompot okazał się nieakceptowalny dla gości.
Popołudniu zwiedzaliśmy Pałac Kultury i podziwialiśmy panoramę Warszawy. Wieczorem odbyła się gra miejska, a dzień zakończyła integracyjna kolacja w KFC. I to się okazało smakowym strzałem w dziesiątkę. Co frytki to frytki!
Bardzo dziękujemy Pawłowi Łosiowi i Stowarzyszeniu Przewodników Turystycznych „Złota Kaczka” za świetny program zwiedzania i zabawy w mieście. / Today, the Icelandic group was sightseeing the Old Town, Royal Tract and the Łazienki park. There were ice-creams and Polish dinner in the milk bar “Barbakan“. Kompot – sort of stewed fruit was unacceptable to the Icelandic guests.
In the afternoon, we have visited Palace of Culture and we admired panorama of Warsaw. In the evening we played a city game. The day finished by integration supper at KFC. It proofed to be a good choice! After all, French fries are French fries. Special thanks to Paweł Łoś and the Association of Tourist Guides “Złota Kaczka” for the great sightseeing schedule and nice city game.