Dzień czwarty / Day four

Nasi goście z Islandii zwiedzali Zamek Królewski, potem zagladali do straganów na Barbakanie.

Piechotą poszliśmy na Plac Bankowy na obiad międzynarodowy czyli pizzę i tu nie było reklamacji, wszystkim smakowało!

02-DSC_1840

05-DSC_1853

Tramwajem nr 26 pojechaliśmy na ul. Mińską 65 do pracowni Reaktora, tam już działali chłopcy z Kamionka. Nastąpiło coś miłego, nasi goście czuli się jak u siebie! Jest to niewątpliwa zasługa Ani, Konrada i Przemka z grupy Reaktor. Chłopcy z Kamionka wspólnie z Islandczykami malowali rzeźby, robili nadruki na tiszertach, grali na instrumentach, było bardzo twórczo i sympatycznie. I wszystko udałoby się idealnie gdyby nie deszcz, miały być pokazy przy fontannach wieczorem, a pozostały zakupy i kolacja w centrum Wileńska na Pradze. Przynajmniej ciepło i sucho 🙂

/Our guests from Iceland visited the Royal Castle and then took a look of shopping stalls at Barbakan. We walked to Bankowy Square for an international dinner, that means – pizza. There was no complains – everybody liked it!
Then we took tram 26 to Mińska 65 to Reaktor’s studio where boys from Kamionek already were working. The nice thing happened – our guests began to feel like at home.

09-DSC_1866

Undoubtedly it is thanks to Ania, Konrad and Przemek from Reaktor group. Boys from Kamionek together with Icelanders painted sculptures, printed on the shirts, played instruments – it was very creative and nice time. Everything would be perfect if not the rain. We planned to see fountains in the evening, but we end up shopping. Then we had a supper at Wileńska Mall. At least it was warm and dry 🙂

3 komentarze

• moz

You actually make it seem so easy with your presentation but I
    find this topic to be really something that I think I would never understand.
    It seems too complicated and very broad for me. I am
    looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

• moz

Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
    Extremely helpful information specially the remaining section 🙂 I
    deal with such info much. I used to be seeking this
    certain information for a long time. Thank you and best of luck.